Rivotril

Beru už 7 let Rivotril v kapkách 2,5mg 2x 5 kapek, četla jsem že je silně návykový a těžko se od něj odvyká. Ale mě je po něm dobře. Nevím zda bych to mohla zkusit odebrat trochu počet kapek? Mám strach i o dceru, která tento lék ale v tabletách dostala ještě k antidepresívum, jelikož se u ní již objevovaly deprese. Je mladá a má jedno dítě, samozřejmě budou chtít mít i další, ale jak se pak odvykne od Rivotrilu. Je to dobrý lék ale na pořád.Je to jako droga. Děkuji Pavlína - vyhledávání v poradně

Odpověď odborníka:

Pokud Vám dlouhodobě tato medikace vyhovuje a nemáte potřebu zvyšovat počet kapek a stále je to účinné, nemusíte mít obavu z návyku.

MUDr. Andrea Bryčková
MUDr. Andrea Bryčková

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Psychiatrická ambulance v Hořicích NZZ

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Genetické vyšetření
Články: Genetické vyšetření
Genetické vyšetření je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Afty, koutky, moučnivka, … Zkuste na tyto problémy jít s homeopatií!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba závislosti – ambulantní, nebo ústavní?
Články: Léčba závislosti – ambulantní, nebo ústavní?
Toť otázka. Lékaři jsou...
Nové možnosti IVF
Články: Nové možnosti IVF
Mírnější a šetrnější se zdá...
Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Články: Sexuální mýty — společný orgasmus a velikost penisu
Naše sexualita a sexuální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x