Riziko

Dobrý den chci se zeptat jaké může být riziko pro plod když otěhotním při antikoncepci ( zapomenu si vzít prášek ) a pak beru prášky dál.Může nízkohormonální antikoncepce poškodit plod?Předem děkuji za informaci

Odpověď odborníka:

Ne, plod antikoncepce nepoškodí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: