Riziko infekčního onemocnění na počátku těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně rizika spály v těhotenství. Syn má začít chodit do školky, jsem na začátku 7tt a zjistila jsem že ve vedlejší třídě ve školce se vyskytla spála. Hned mě napadlo, jestli v případě, že by ji syn chytil, exituje nějaké riziko i pro plod? Mám za sebou jedno pohodové těhotenství se synem, a jedno zamlklé těhotenství v 6tt cca před čtvrt rokem. Miminko je moc chtěné a nerada bych chtěla něco zbytečně riskovat. Předem děkuji za odpověď. J.B.

Odpověď odborníka:

Případná spála by těhotenství neohrozila. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: