Riziko nakažení

Dobrý den, zhruba před týdnem jsem měl nechráněný orální sex. Partnerka to nedělala po prvé, ale říká, že nic pohlavně přenosného nemá. Zatím sám nic nepociťuju. Chtěl bych se zeptat jestli bych raději měl někam zajít a popřípadě kam. Je mi 16 let. A zároveň bych se chtěl zeptat jestli si mužů dojít někam i sám bez rodičů. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, asi bych počkala, pokud budou nějaké potíže, zarudnutí, pupínky apod., pak ano. Můžete si zajít k praktikovi, na dermatologii budou chtít rodiče.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Ženy, které se nebojí mluvit o umělém oplodnění, dodávají odvahu ostatním
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
První pomoc při poranění kůže
Články: První pomoc při poranění kůže
Máte nějakou ránu na kůži...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Uroflowmetrie
Články: Uroflowmetrie
Co je to uroflowmetrie a k...
I o umělé srdce je třeba dobře pečovat
Články: I o umělé srdce je třeba dobře pečovat
Vady srdečních chlopní jsou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x