Riziko otěhotnění

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaké je riziko těhotnění,když bez si bez přestávky nechávám aplikovat už asi rok a půl antikoncepci Depo provera.Přítel do mne i ejakuloval,tak jestli je tu riziko otěhotnění.Mám poslední dobou pocit,že mne blí prsa a občas mne píchá v podbřišku.Děkuji za odpověd a krásný den . :-)

Odpověď odborníka:

Depo Provera je spolehlivá gestagení antikoncepce nemusíte mít obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: