Riziko otěhotnění

Dobry den. Beru hak v kuse cca vzdy tri platicka. Nyni se mi stalo ze posledni tabletu jsem si vzala se zpožděním 24h. Hned na to jsem navazala dalsim platickem a druhy prasek jsem si vzala opet s 24h zpožděním. Mezi tim doslo k nechranenemu styku. Je sance otěhotnět? Kdy si mam udelat test. Dekuji

Odpověď odborníka:

Gravidita pochopitelně není vyloučena doberte načaté platíčko a udělejte si pauzu pokud v ní nedojde k menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Online poradna pro zákal sklivce: od diagnostiky k operaci pod dohledem odborníka
Zácpa
Články: Zácpa
Pojmem zácpa označujeme...
Nespavost
Články: Nespavost
Spánek je základní potřebou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: