Riziko otěhotnění

Dobrý den, Poslední menstruaci jsem měla od 27.6 do 2.7. Předtím jsem vysadila antikoncepci Lindynette na 3 měsíce a první pilulku si vzala právě 2.7. a 4.7. jsme měli s přítelem nechráněný sex, ale od té doby beru pilulky pravidelně a nechráněný sex už neměli. Mohu otěhotnět? Popř. jak zabránit těhotenství? S přítelem nejsme na dítě zatím připravení. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Měla jste začít užívat první den menses a ne poslední nyní po dobu 10 dní použijte ještě kondom a kdyby nepřišla menses udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Snížená činnost štítné žlázy (hypotyreóza)
Články: Snížená činnost štítné žlázy (hypotyreóza)
Po zavedení jodace jedlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: