Riziko otěhotnění

Dobrý den, jaké je riziko při pravidelném užívání hormonální antikoncepce?? Antikoncepci užívám déle než dva roky, s přítelem máme pravidelný nechráněný styk. Za celou dobu užívání jsem neopomenula vzít jedinou tabletku. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den,pokud myslíte riziko otěhotnění,tak minimální.nic není 100%,ale antikoncepce hormonální je absolutně nejspolehlivější,pokud ji užíváte pravidelně.nemusíte se bát otěhotnění.jen pozor při zvracení a průjmovitých onemocnění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x