Riziko otěhotnění

Chtěla bych se zeptat, dobrala jsem platíčko antikoncepce a měla menstruaci a v sobotu jsem začala brát další platíčko a s partnerem jsem měla pohlavní styk asi po 2 hodinách co jsem si vzala prášek bez další ochrany je riziko, že bych byla těhotná ? Někde jsem četla, že antikoncepce funguje i v průběhu v 7 denní pauze ?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,po celou dobu braní antikoncepce, pokud neuděláte chybu jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: