Riziko otěhotnění?

Po 7-mi denní pauze jsem si vzala 1. prášek z nového platíčka (o půl 8 večer) a těsně po 11 hodině večer jsem zvracela. V příb.letáku je napsáno, že může být problém, pokud žena zvrací 3-4 hodiny po užití... Další tabletku jsem si již nevzala, protože jsem měla pocit, že to byla dostatečná doba pro vstřebání. Nyní mě ale tíží svědomí... Pohlavní styk jsem měla 6 dní před tím. Je zde, prosím Vás, nějaké riziko otěhotnění a mám se obávat? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Obávat se nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: