Riziko otěhotnění a výtok

Dobrý den, je mi 16 a jsem ještě panna. Přijela jsem do Číny a potkala spoustu kluků. Sex jsem s nimi měla pouze orální. Mivam světle hnědé výtoky a občasné svědění v oblasti kolem pochvy. Nevite co to může znamenat? Pokud mám zánět, nevím jak se tady dostat na gynekologii a budu tu ještě dva měsíce. Je možné že by se to mohlo nějak vyléčit samo? Popřípadě bych si mohla koupit léky, ale mám tu problém s penězi. Ikdyz jsem ještě panna, ale s přítelem jsem měla "povrchní" sex, lze zcela určitě vyloučit, že jsem těhotná? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím co myslíte pod pojmem povrchní sex,ale gravidita na 100 procent vyloučena není ,svědění by skutečně zánět mohlo znamenat, samo se to nevyléčí návštěva lékaře a případné předepsání antikoncepce by bylo více než vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x