Riziko otěhotnění při pettingu

Dobrý večer, pane doktore. Zajímá mě, jestli můžu otěhotnět při pettingu, i když užívám antikoncepci. je možné, že se mi spustila menstruace o 14 dní dříve ? může to být otěhotněním, nebo spíše zapomenutou tabletkou? děkuji.

Odpověď odborníka:

Při pettingu je gravidita nepravděpodobná krvácení bude pravděpodobně ze zapomenuté tablety a tím poklesu hormonálních hladin. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: