Riziko pohlavní choroby

Dobrý den, měl bych dotaz, včera jsem navštívil nevěstinec. Pohlavní styk a vše ostatní probíhalo s ochranou a před tím a i potom jsem se pečlivě umyl a slečna se před stykem také umyla. Neproběhlo žádné líbání ani nic jiného, pouze orální a pohlavní styk, vše s ochranou. Chtěl bych se zeptat jaké je riziko nakažení pohlavní chorobou a popřípadě za jak dlouho si mám dojít na testy a popřípadě jaké jsou důležité. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jaké je riziko Vám nedokáže odpovědět asi nikdo. Určitě větší, jak mimo nevěstinec. Na vyšetření si dojděte, až budete mít nějaké potíže. Většina infekcí je symptomatická. HIV infekci lze vyšetřit na infekčím oddělení.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: