Riziko pohlavní choroby při orálním sexu

Mám dotaz. Dva týdny zpátky jsem dělala orální sex, avšak jen pár vteřin (z penisu nevyšel ani preejakulát). Poté daný muž dělal pár vteřin to samé mi. Jak velké je riziko nakažení a jak moc se mám obávat? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při jakémkoliv styku s rizikovou osobou není možno nákazu vyloučit.
Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: