Riziko potratu

Dobrý den, chtěla jsm se zeptat jestli je velké riziko potratu, pokud by se manželský pár rozhodl počít miminko při tří týdenní dovolené v Asii, víme, že v prvním trimestru je riziko potratu nejvyšší a tak pokud by se vynechala antikoncepce ještě v čr, zhruba 2týdny před odletem a pak se povedlo v cizině počít, bude riziko potratu hlavně díky letu, při kterém je tělo vystavené spoustě záření a kvůli změnám podnebí veliké? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím, si, že při letu zvýšíte riziko možného potratu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: