Riziko přenosu bakterií na dítě

Dobrý den, mámě (62 let) našli ve výtěru z krku Haemophilus influenzae-po léčbě 1 penicilinovými antibiotiky: opět zmíněná bakterie navíc hojný výskyt Klebsiella pneumoniae-nasazena antib.doxibene.Jaké je riziko těchto bakterií a riziko nákazy pro 3 letou dcerku (2roky po operaci srdce) a pro dvouletá dvojčata (bydlíme v jednom domě,u dvojčat spol.kuchyň)? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Honzo! Pokud je máma léčena správně (po kultivaci) nasazenými antibiotiky, nebezpečí nákazy dětem je v podstatě eliminováno. Mámě by asi prospěla úprava životosprávy. Pošlete ji za lékařem celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: