Riziko prenosu hiv

Dobry den, pritel je na nejakou dobu v Indii a nedavno se mi pochlubil, ze se tam nechal oholit britvou. Je mi jasne, ze Indie je zeme virem HIV dost promorena... predstavuje takoveho holeni nejake riziko prenosu HIV nebo jsem jen paranoidni? myslim, ze ho holic neporezal, ale pravdepodobnost vzniku nejakych mikroskopickych oderek je dost velka. Mel by se pritel nechat otestovat? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Přenos HIV infekce při holení je možný. Testování doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: