Riziko při oplodnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je v pořádku, nebo jaké je riziko při oplodnění vajíčka a následný každodenní sex již při probíhajícím oplodnění. Jestli ejakulát nijak neohrozí časně probíhající oplodnění, nebo jestli to nepovede časem k samovolnému potratu. Nyní jsem ve 3.tt a začala jsem mírně krvácet a mívám bolest v podbříšku asi 2-3 den. Krev byla spíše světlejší s malým množstvím tmavšího hlenu. Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte gynekologa, bylo by dobré stanovit hladinu HCG a jeho dynamiku. Jak se vyvíjí těhotenství. Styk a ejakulát nemají vliv na zdravě probíhající těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: