Riziko těhotenství

Mám možná hloupý dotaz, ale radši se přeci jen zeptám. Pritelkyne me uspokojovala až k vyvrcholení, ale na ruce měla pouze kapičky "lasky" , které si posléze utrela hygienickymi ubrousky. Posléze asi po hodině šla domu si vyměnit tampon za vlozku, ale bojí se jestli by něco nemohlo přežít a při dotyku se přenést. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Marku,
můžete být naprosto v klidu, otěhotnění takovýmto způsobem určitě nehrozí.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: