Riziko trombozy

Mám dotaz na trombozu, měl jsem zlomenou 3 nartni kustku a sadru jsem měl 30 dní,a pichal jsem si na ředění krve fraxiparine. Bolí mě trochu při chůzi palec,je možné že bych mohl mít trombozu protože na rentgenu jsem měl zlomenou jen tu nartni kustku. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud jste během imobilizace DK aplikoval Fraxiparine, riziko trombózy je prakticky nulové. Bolest souvisí se zlomeninou. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x