Riziko trombozy

Dobrý den, mám problém při užívání antikoncepce. Gynekolog mi předepsal HAK Azalia, již od užití druhé pilulky mám nepříjemný tlak v noze, brnění, někdy se objeví silné píchání na různých místech nohy. Antikoncepci v současnosti užívám 7. den a stav se nelepší. Je možné, že by se již takhle brzy mohla objevit tromboza? Z trombozy mám poměrně velký strach a poměrně dost se pozoruji, může být bolest nohy způsobena třeba jen psychikou? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Psychika má samozřejmě značný vliv,pokud nemáte z antikoncepce dobrý pocit a jen obavy ,lépe je nebrat příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: