Rizikove chovani?

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda bych mela dojit na test hiv, pokud doslo pouze k prsteni a oralnimu styku(ja byla pasivnim partnerem). Moc dekuji..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko přenosu HIV je sice malé, ale na test si dojděte, pro klid v duši. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: