Rizikové těhotenství

Dobrý den, jsem v 11+2 tt. Můj doktor mě zakázal pohlavní styk, protože mám rizikové těhotenství. V 8tt mi byl zjištěn malinký hematom v děloze, který se vstřebal a mírně jsem krvácela. Je mi 22 a jsem prvorodička. Pokaždé když se uspokojím a zvlhnu, tak to má tmavě hnědou až do červena barvu. Ukazuje se to jen jednou když se po té vytřu. Pak během dne mám jen světle hnědý výtok , který pomalu ustupuje až zmizí. Dělám to velice jemně aniž bych si musela zavádět něco do pochvy. Tohle se objevuje jen po každé když se uspokojuji. Jinak mám světlý a nažlutlý výtok a nemám žádné veliké bolesti v podbřišku. Prosím Vás o radu, můžu s tím ubližovat nějak dítěti? Mohlo by to být tím, že v při uspokojování se napínám? Máte proto nějaké vysvětlení? V 6 týdnu, kdy mi bylo zjištěno těhotenství mi pan doktor řekl, že mám prasklou cystu na pravém vaječníku. Můžou to být nějaké dozvuky i z té cysty? Děkuji Vám za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste na rizikovém těhotenství, doporučoval bych uspokojování omezit vzhledem k možnému riziku pro plod díky kontrakcím při orgasmu. Pokud navíc trpíte výtokem, doporučoval bych celou záležitost konzultovat s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: