Rizikove tehotenstvo

Dobry den, chcela by som sa opytat ci ma moze hematolog vypisat na rizikove tehotenstvo, ak mi zistili zlu zrazanlivost krvi a kazdy den mi pichaju injekcie,okrem toho nijake ine problemy v tehotenstve podla mojho lekara nemam, Som v 13 tt, ale pracujem v skolstve a kazdy mesiac som bola pred tehotenstvom chora od deti, zistili mi ze mam chronicky zapalene mandle no nestihla som si ich dat vybrat este pred tehotenstvom, bojim sa ze budem casto chora aj pocas tehotenstva a ze to bude mat zly vplyv na babo. za rychlu odpoved vam velmi dakujem

Odpověď odborníka:

Posouzení pracovní neschopnosti je na rozhodnutí gynekologa v těhotenské poradně,kde jste sledovaná,obecně lze říci, že se snaží vyjít vstíc příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: