Rizikový kontakt

Před 2-3 týdny jsem měla styk s jedním rizkovým mužem, bojím se, že mě mohl nakazit syfilisem nebo něčím takovým, k sexu samotnému nedošlo, ale došlo k šahání si vzájemně na genitálie, líbaní, pití z jedné flašky, nevím jestli jsme měli ranky v puse, ale zajímalo by mě jestli mám mít obavy či ne, jinak mám příznaky nachlazení, bez teplot, jen mírný kašel, ale byla jsem na vodě s rodinou. Ten muž, měl prý kdysi poměr s prostitutkou, ale s ochranou, ale neví jestli orální byl s ochranou, či ne. děkuji

Odpověď odborníka:

Lucko, pokud nedošlo k pohlavnímu styku, nemusíte se ničeho závažného obávat. Závažné pohl. nemoci se kontaktem se slinami, mazlením apod. nepřenášejí. Buďte v klidu a nemyslete na to, chovala jste se spíš zodpovědně. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: