Rizikovy sex

Dobrý den. Rad bych se zeptal na jeden věc. Před dvěma dny jsem byl na privatu a mel jsem chráněný sex s prostitutkou. V tom by nebyl problém. Jenže po dosažení orgasmu jsem zjistil, ze kondom je protrhly. Podle mého odhadu se mohl protrhnout tak asi 5 minut před vyvrcholením, možná to bylo kratší dobu. Chci se proto zeptat, jaká je šance, ze má hu dostat pohlavní nemoc, jakoukoliv, když to bylo takto krátkou dobu? Jaké je tedy riziko? Ještě musím zmínit, ze dotyčná byla černoška z Ghany a nevím jak dlouho se zdržuje u nás v ČR. Děkuji za odpověď. Alex

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě určitě riziko nákazy pohlavní chorobou existuje, takže doporučuji po 4 týdnech provést kompletní venerologické odběry. Pokud by se objevily nějaké obtíže ( výtok apod.), navštivte venerologickou ambulanci dříve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: