Rizikovy styk

Dobry den. 5.12. Jsem mel nechraneny styk s 20ti letou divkou. Pozdeji jsem zjistil, ze uziva drogy, jestli intravenozne nevim. Mam tudiz strach o nakazu virem hiv. Je jeste brzy na testy, ze?

Odpověď odborníka:

dobrý den, již můžete, již existuje test na časnou detekci a ne až za 3M.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: