Rizikový styk

Je to 46 dní, tedy již začal 7. týden od doby kdy jsem měl rizikový styk (anální i orální, nedošlo k vnitřní ejakulaci) s mužem. Po diagnoze kapavky (kterou již mám přeléčenou) jsem od partnera dostal zprávu (po pěti týdnech od styku), že se nechal vyšetřit na veškeré pohlavní choroby a ve všem byl negativní. Je možné, že jsem od něj chytil kapavku, aniž by ji měl on sám? a je tak možná i nákaza nějakou další chorobou, když měl po 5 týdnech testy negativní? Poslední dobou prožívám hodně stresovou úzkost až paniku. Mám problémy se spaním a bolí mě krční páteř, je to možné zapříčinění stresem? Děkuji za odpověď. J.

Odpověď odborníka:

Naprostá většina sexuálně přenosných chorob by se už v té době odhalila. Pouze HIV se diagnostikuje až po 3 měsících

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Články: Trombóza kvůli antikoncepci? Velmi ojedinělá
Média se v současnosti plní...
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Infekční mononukleóza
Články: Infekční mononukleóza
Infekční mononukleóza je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: