Říznutí do prstu

Dobrý den, přítel se silně říznul do prstu, krvácení se zastavilo, rána je trochu rozšklebená, stáhli jsme jí náplastí. Je nutná návštěva doktora? Přítel k doktorovi nechce jít. Děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud není poraněná šlacha na prstu ( prst je dobře pohyblivý ) , tak zpravidla není nutná návštěva chirurga při nekomplikovaném průběhu hojení. Dobré je ránu propláchnout čistou vodou a dát na ránu Betadine mast. Pokud vznikne pálivá bolest v ráně větší intenzity, zarudlý pruh, hnisavá sekrece , tak potom bude nutná návštěva chirurga. Zdraví Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: