Ropinirol s jinými léky

dobrý den je možná interakce léku ropinirolu a adipexu retard?

Odpověď odborníka:

Podle databáze lékových interakcí, v níž jsem možné vzájemné ovlivnění účinku ověřoval, je současné podávání možné. Celkově však Adipex nedoporučuji příliš užívat, působí jen krátkodobě a po jeho vysazení se váha obvykle vrací na výchozí úroveň.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: