Rosacea

Dobrý den, je mi 22 let a lékař u mě diagnostikoval Rosaceu. Ráda bych se na Vás obrátila s dotazem zda-li je možné v mém věku trpět touto chorobou. Vyrážku mám v okolí úst, brady a nosu. Spíše šupinatou, odlupující se. Ještě bych se zeptala zda je možné pomoci tomu ozařováním Bioptron lampou. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

V tomto věku není rosacea zcela typická. Může jít také o atopický ekzém, seborhoickou dermatitidu, ev. periorální dermatitidu, ozařováníspíše nedoporučuji.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: