Rosacea

Dobrý den. Na léčbu růžovky mi byl lékařem předepsán lék MIRVASO 3 mg/g gel, který budu používat dlouhodobě. Chtěla jsem se zeptat zda nebude u této masti škodit používání alkohol? ( v únoru máme tři různé oslavy). A taky mi budou v březnu podávát analgin v injekcích, nebude to mít vedlejší účinky? Za odpověď mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lokální přípravky se většinou celkově vstřebávají velmi málo a proto by neměl být ovlivněn účinek léku ani případné nežádoucí účinky by neměly být zesíleny, Ale alkohol může samozřejmě zhoršit projevy růžovky. I léčbu injekcemi můžete podstoupit. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: