Rostoucí znaménko

V posledním roce pozoruji mírné zvětšení dlouholetého znaménka na levém prsteníku v oblasti mezi prsty. Velikost je 5x3 mm oválovitého tvaru. Sleduji také mírný přechod na světlejší barvu v místě zvětšení. Co si o znaménku myslíte, doporučujete návštěvu kožního lékaře? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Ivo, ano, doporučím Vám kontrolu znaménka na kožním, s pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: