Roup dětský

Je mi 13 let a mám roupy. Mám doma werox. Když jsem se začala "léčit" tak jsem si vzala prášek jen jeden, protože to po něm hned přestalo. Cca po 2 měsících se mi svědění a roupy vrátili takže znova 1 prášek a znovu to bylo pryč a teď je to tu zase. Nevím zda je to tím že si vždy vezmu jen jeden prášek a nedoléčím se či zda je to nějak vážnější. Moc prosím poraďte mi bojím se :(

Odpověď odborníka:

Nebojte se, roup není nebezpečný. Doporučuje se užít jednorázově jednu tabletu vermoxu, další jednu si vzít 14 dní po druhé a po dalších 2 týdnech užít další. Tak by měla být infekce zvládnuta. Pokud by to nepomohlo, zajděte k dětskému lékaři, enní se za co stydět. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+13 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: