Roustoucí hcg

Dobrý den, chtěla bych se zeptala, zda roste hCG i při zamlkém těhotenství. Jsem nyní v 10+2tt a v pondělí jdu na odběry a na moč. Jde o to, že mé příznaky už moc nepociťuji a když jo, tak opravdu minimálně. Tak nevím, zda mám nebo nemám znepokojovat. Na prvotrimestrální screening jdu až 21.7. Mám teď celkem i hodně stresu v práci, tak i přemýšlím nad neschopenkou. Dá se tedy zamlklé těhotenství zjistit i podle množství hCG? Předem moc děkuji za odpověď a přeji krásný sluneční den.

Odpověď odborníka:

Při zamlklém těhotenství hladiny HCG klesají a na ultrazvuku není patrná akce a mění se i tvar plodového vejce, ale v 10 týdnu nemusíte žádné příznaky pociťovat a tak se zatím zbytečně nezneklidňujte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: