Rovnátka a spravování zubu

Chtěla bych se zeptat jestli bych mohla mít rovnátka na horní patro když se mi v dolním patře zpravuje osmička a druhá osmička se bude trhat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Danielo, myslím, že rovnátka na horní patro bez problémů mít můžete. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x