Rovnátka na citlivé zuby

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na to, zda si mohu nechat dát fixní rovnátka na citlivé zuby. Citlivost zubů se projevuje při konzumaci studeného, horkého, sladkého. Jsem na tento zákrok již objednaná s tím, že si mám nechat ještě vytrhnout jeden zub. Aktuálně řeším dilema, zda po vytržení tohoto zubu (5-ky) mi bude moci lékař rovnátka nasadit. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, je to možné, je však nutné opravdu DŮKLADNÁ ústní hygiena. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: