Rozbor krve

dobrý večer,prosím vás mohla by jste mě napsat co znamená,když trombocityPLT mam v pořádku 305,ale tromb.hematokr PCT mám zvýšený na 0,37 a tromb.stř.obj.MPV zvýšený na 12.potom ještě mám CRP 13 a ASLO 390,je to všechno nějak nebezpečný?napsala jsem jenom zvýšené hodnoty,ostatní jsou v pořádku,ještě zvýšený cholesterol na 5,88,lékař na to nic neříkal,tak jsem se nechtěla ptát taky mam alergii a astma,může to s tím souviset?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano- je mi moc líto, že necítíte v ordinaci atmosféru na vznesení dotazů- lékaři rozhodně mají zájem o rozhovor s pacientem, těší je pacient inteligentní, který stojí o poučení. Vaše hodnoty nejsou rozhodně důvodem k nějakému znepokojení- ale Váš zdravotní stav je víc než "pouhá" laboratoř- proto je tak podstatné nenahrazovat komunikaci s lékařem internetovými poradnami..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
rozbor krve | Od: Andrea | 31.7.2015 22:20
Nevím co je to PT (KIND)_CLOCREA:1,80 poradí někdo dik
reagovat
re:rozbor krve | Od: uLékaře.cz | 3.8.2015 10:33
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Růžovku zdolají antibiotika i laser
Články: Růžovku zdolají antibiotika i laser
Růžovka. Slovo, které může...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Pásový opar zanechává jizvy – hlavně u lidí, kteří o pokožku nepečují
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x