Rozdíl v délce těhotenství

Vážený pane doktore.Dnes mi můj gynekolog potvrdil těhotenství, dle PM je to 6+2, ale podle UZ to vychází na 5+6.Chtěla jsem se zeptat, zda je tento rozdíl nějak zásadní. Na UZ byl vidět váček i srdíčko.Doma mám 1,5 letého syna a s ničím se neléčím, pouze na začátku těhotenství jsem brala Azitromycin, ale to jsem o těhotenství ještě nevěděla.Lékař říkal, že by to nemělo vadit.Chtěla bych znát Váš názor.Mockrát děkuji a přeji hezký den.Alena

Odpověď odborníka:

Není to naprosto rozdíl,který by vám měl dělat starosti, nejpřesnější k určení délky gravidity je ultrazvuk ve 12 týdnu, ale 5+6 a 6+2 je v normální toleranci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: