Rozestup břišních svalů

Dobrý den jsem po třetím cisářském řezu-posledni těhotenství z Ivf-celé těhotenství komplikované,i porod komplikovaný.po třetím těhotenství zřejmně podle mého gynekologa rozestouplé břišní svaly-když si lehnu na záda a pozvednu se-mám obrovskou střechu-podbříšek mám dodnes velice citlivý-vadí mi to i z estetického hlediska,jelikož vypadám jak v šestém měsíci,omezujeme mě to,po jakékoli větší námahe mě to stále bolí,i rok po porodu.CHci se zeptat z vašeho hlediska zdali by mi vůbec operace pomohla,a zdali mám nárok aby mi to zaplatila pojištovna nebo si to musím uhradit já sama-děkuji za vaši odpoved

Odpověď odborníka:

Dle zevrubného popisu se jedná opravdu o diastázu a pravděpodobně bude možná úhrada ZP, ale bez klinického vyšetření težko posoudit, proto Vám doporučím konzultaci u plastického chirurga v místě spádu, za sebe a náš tým Vám mohu nabídnout motolské pracoviště, kam se můžete objednat na tel 224434128...
S pozdravem
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: