Rozestup břišních svalů a další těhotenství.

Dobrý den, po druhém těhotenství mi zůstal poměrně velký rozestup břišních svalů (2-3cm). Nyní jsem opět těhotná, prosím - v samotném těhotenství, mohl by tento rozestup přivodit nějakou komplikaci? Může představovat také nějaký problém při samotném porodu? Oba předchozí porody byly spontánní. Po druhém těhotenství a před třetím, v leže na zádech, při zatnutí svalů jsem měla na břiše prohlubeň. Nyní - 11.tt, při té samé poloze a zatnutí - už to není prohlubeň, ale pás vystouplého.. čeho? To netuším, každopádně, už to prohlubeň není. Ptala jsem se svého gynekologa, ten se mi však na břicho ani nepodíval, jen nabídl po porodu laserovou metodu, díky které by mi snad mohl pomoci. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těžko vám odpovím jaký vystouplý pás máte na břiše aniž bych vás vyšetřil,ale při rozestupu břišních břišních svalů 2-3 cm se porodu nemusíte obávat příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: