Rozestup stydké spony 43mm

Dobrý den, po porodu dcery v r.2008 mi lékaři zjistili rozestup stydké spony 43mm, na poslední kontrole cca před rokem byl 15 mm.Plánuji další těhotenství.Chtěla bych prosím poradit, jestli byste mi ho doporučil a jaké komplikace by mohly nastat. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Z pohledu chirurgického se nejedná o situaci, která by měla bránit porodu. Bylo by ale na místě přece jen se ještě obrátit s tímto dotazem na svého gynekologa.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: