Rozhodnutí

Dobrý den Je mi 46 let a mám dlouhodobý problém s bolestí v podbřišku v oblasti vaječníku pocit tlaku jako by mi někdo nebo něco vaječníky drtil bolest je i při sexu ale i mimo něj.Podstoupila jsem revizi břicha ale kromě cisty na vaječníku a křečove žíly na děloze pan doktor nic nezjistil .Rozhodla jsem se podstoupit odstranění dělohy i vaječníku ale spousta lidí mě odrazuje od odstranění vaječníku. Mám ale obavu pokud je nedám pryč že budou potíže přetrvávat. Mužete mi poradit jaké rizika má potom hormonální lečba?? Jestli se po ní přibíra a podobné věci Děkuji Petra

Odpověď odborníka:

Podstatné je zda vám tuto operaci někdo indikoval každý výkon má svá rizika a tak není možné rozhodnutí pacienta že si nechá odstranit nějaký orgán musí k tomu být podstatný důvod, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: