Rozhýbání zápěstí po operaci

Dobrý den,jsem dva měsíce po zlomenině zápěstí,po operaci při které mi udělali kovovou výztuhu, která vypadá jako lopatka.Nejde mi rozcvičit rotace a krajní polohy.Druhý měsíc chodím dvakrát v týdnu na rehabilitaci jinak cvičím sama. Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po zlomenině zápěstí, která byla řešena pomocí tzv. osteosyntézy, nemusí dojít k plnému obnovení rozsahu pohybu v kloubu. Nicméně po dvou měsících od zlomeniny a při současně probíhající rehabilitaci ještě nelze posuzovat definitivní stav pohybu. Pilně a poctivě cvičte, zvýšíte si šance na plnou obnovu pohybu kloubu.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: