Rozmezí mezi operacemi

Chtěla jsem se zeptat, jaký by měl být rozestup mezi plánovanými operacemi - celková narkóza. Je možné podstoupit operaci křečových žil (radiofrekvenční metoda) a měsíc poté extrakci šroubů po zlomenině záprstní kosti? Byla by to velká zátěž pro tělo? Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Ano, jistá zátěž to je, ale moderní farmaka užívaná v anesteziologii mají velmi krátké poločasy, takže jejich nahromadění v organismu nehrozí. Odstup měsíce mezi operacemi je zcela dostačující. napomoci hojení a regenraci můžete například homeopatickou léčbou, mimo jiné.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: