Rozostřené vidění (motání očí) do dálky

Dobrý den, trpím na vysoký nitrolebeční tlak. Už 2x jsem podstoupila lumbální punkci. Tlak měl na svědomí zvětšené oční papily. Zkrátka se mi motaly oči. V květnu jsem byla na poslední lumbálce a vše bylo v pohodě. Poslední dobou mě trápí to, že když se dívám do dálky (televize, venku), tak se mi motají oči. Asi to bude tím tlakem, ale mám strach, abych nemusela zase na punkci. Může to být třeba tím, že se často dívám do počítače a na televizi? Nebo zdá se to vážné?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte v anamnéze opakované punkce pro vysoký nitrolební tlak, Vaše potíže bych nepodceňovala a navštívila lékaře - neurologa i oftalmologa. Může jít opět o stejný problém. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat, s pozdravem Š.

MUDr. Helena Štrofová
MUDr. Helena Štrofová

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Vidente Vinohrady s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: