Rozpité znaménko

Chci se zeptat na jedno znaménko, které mám na ruce - viz foto. Tohle znaménko mám na ruce už tak 10 let, jen se mi zdá, že se začíná trochu rozpíjet do stran. Jeho velikost je cca 3 mm. Mám se jej obávat? Ráda bych si zašla k lékařce, ale jsem v zahraničí a domů přijedu až za tři měsíce. Jsou tři měsíce dlouhá doba nebo bude stačit, když si zajdu k lékařce až doma? A co si o tomto znaménku myslíte vy? Děkuji za odpověď Alžběta

Odpověď odborníka:

Myslím, že odstranění za 3 měsíce je možné a nehrozí riziko z prodlení...bude se jednat pravděpodobně o dysplastický névus....
S pozdravem....
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: