Rozšíření míšního kanálu

co může znamenat na MR nález rozšíření míšního kanálku v hrudní části?Mé potíže spočívají v brnění končetin. Ostatní nález na mozku je v normě, EMG,EEG, oční vyšetření i laboratoř je také v normě. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vlivem rozšíření míšního kanálu může dojít k útlaku nervů vycházejících v této oblasti. To by mohlo vysvětlovat brnění končetin u Vás. Nicméně zda je tomu opravdu tak, to Vám zodpoví pouze Váš ošetřující lékař.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: