Rozskrabnute znamenko

Dobry den, po sprchovani jsem si rozskrabla materske znamenko v podpazi, drobne krvacelo, zpetne jsem si uvedomila, ze jsem si ho asi podrazdila o lem satu. Na popud toho jsem se objednala k lekari na preventivni prohlidku vsech znamenek. Prvni volny termin je ale az za sest tydnu. Nemuze se za tu dobu poranene s poranenym znamenkem neco stath ("zvrhnout se")? Mam se radeji rovnou objednat na chirurgii na jeho odstraneni, kde jsou kratsi terminy? Jsem z toho nervozni. Velmi dekuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jak znaménko vypadalo, zkuste poslat fotografii ..., pokud bylo barvy kůže, světle hnědé nebo visací, tak se zřejmě jedná o bezpečný projev, který by se neměl zvrhnout v nic nebezpečného. Na chirurgii většinou chtějí doporučení kožního lékaře , někdy nechtějí, ale mohou dělat velké jizvy. Né všechny ambulance provádějí drobné chirurgické zákroky. Zjistěte si zda je možné projev rovnou odstranit bez čekání na další termín. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x