Roztahování ušních dírek

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co si myslíte o roztahování ušní dírky. Máme čtrnáctiletou dceru a prý je moderní si roztáhnout ušní dírku na 5 i více mm. Nám se to nelíbí a nechceme jí to dovolit. Myslíte, že to nemá žádný negativní vliv na zdraví? Je možné, že se taková roztažená dírka zase vrátí do původního stavu, až to dceru omrzí? Velmi děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, roztahování ušních direk je teď opravdu velice modní záležitostí. Zdraví škodlivé to není ale roztažená ušní dírka se již na původní velikost nikdy nevrátí. Po roztažení není tedy již cesty zpět.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Roztahování | Od: Ondřej Kozárik | 24.10.2010 20:55
Dobrý den, sám mám ucho roztažené na 5mm, je mi 15 let a mám spoustu kamarádů kteří měly ucho roztáhlé klidně na 12 mm a srostlo jim to akorát na ohmat je v lalůčku jizva.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: